IHC INSTALLATION​

LK IHC® er den intelligente løsning til boligen, mindre erhvervsejendomme og institutioner.

IHC er fremtidens el-installation hvor fleksibilitet og individuelle løsninger er helt i centrum. Med IHC kan din installation tilpasses dine behov og udvides eller ændres i takt med ændringer i dine behov.

IHC dækker over styringen af din el-installation og dit kommunikationsnetværk. Begge systemer er diskrete installationer og kan naturligvis vælges i de kendte designprogrammer: LK FUGA® og LK OPUS®

IHC Control® er installationen som giver komfort og sikkerhed. Den kan programmeres til at styre belysning, varme, ventilation og el-apparater efter behov. Systemet kan også udbygges med alarmkoncept.

5

IHC Net® er en fleksible netværksløsning hvor det samme stik på væggen kan anvendes til data, telefon, radio eller tv. Du bestemmer selv hvad udtag i de enkelte rum skal anvendes til.

Se mere om IHC på Lauritz Knudsens hjemmeside, hvor der også er en demostrations animation.

Kontakt os for yderligere information om IHC installationer

Seneste nyt​

​Installationseftersyn

​​Lige nu tilbyder vi at ​lave et grundigt tjek af din el-installation. ​Når vi er færdige ved du, om din installation er lovlig og sikker​ eller om el-sikkerheden i dit hjem skal forbedres.

​Ring nu, og vi laver en aftale.

Åbningstider

Man. til Tor. 7:00 - 16:00
Fre. 7:00 - 12:30

Motion er godt!

​​ion er som bekendt rigtig godt for mennesker, men udsagnet gælder også for HPFI- og HFI-afbrydere. En afbryder, der virker, kan nemlig i sidste instans redde dit liv, hvis der skulle opstå en fejl i dine elektriske apparater.

Grøn energi​

​​Spar på strøm​men​

Gode elvaner er den direkte vej til en lavere elregning og et renere miljø. Langt de fleste familier kan skære 10% af forbruget væk - uden at sænke comforten.

Normalt elforbrug​

I gennemsnit bruger en familie på 3 personer i hus fra 4.000 til 4.500 kWh om året, og i en lejlighed typisk fra 2.000 – 2.500 kWh om året. Forbruget er uden elvarme. Børn i familien får typisk forbruget til at stige med 500 – 1.000 kWh om året.​

Kontaktinformationer​

Aut. el-installatør Jens Nielsen ApS

CVR: 14729690

Postnummer, by & adresse

Brahesvej 9

5600 Faaborg

Medlem af: