Intiligent styring med knx-eib​

Tænk, hvis du kunne styre alle systemer i bygningen fra ét sted - lys, varme, ventilation osv..!

Jamen, det kan du allerede. Intelligente bygningsinstallationer giver dig disse muligheder, fordi de lader de forskellige systemer tale sammen via en central enhed, en computer.

Integrationen stopper ikke med fælles styring, de enkelte systemer kan også arbejde tæt sammen. Fx kan bevægelsesføleren, der tænder og slukker lyset, også give signal til alarmsystemet, hvis der er bevægelse i rummet på et tidspunkt, hvor bygningen burde være tom.​

Vi tilbyder et KNX-system som heder tebis.

Komfort – med ét tryk på knappen: let at installere – nem at programmere. Med tebis har du mulighed for at styre alle komponenter vedrørende boligstyring. Programmeringen er enkel og fleksibel. tebis tilbyder økonomisk, tidssvarende boligkomfort og optimal sikkerhed og er på længere sigt med til at øge boligens værdi.

I privatboligen er der ikke brug for en central controller, da hver komponent har sin egen mikroprocessor. Komponenten programmeres/om programmeres enkelt og fleksibelt inden for sit funktionsområde. På længere sigt hjælper tebis systemet med at spare omkostninger og energi.

Tebis temperaturregulering

Huset er varmet op: tebis temperaturregulering sørger for behagelig varme. Synes du, at der ikke er noget værre end at gå ud på et iskoldt badeværelsesgulv om morgenen? Løsningen er ikke at lade varmen være tændt hele natten, det er hverken miljørigtigt eller økonomisk hensigtsmæssigt.​

Med tebis enkeltrums-temperatur-regulering kan du ved et tryk på knappen målrettet regulere temperaturen i badeværelset, inklusiv gulvvarmen. F.eks. kan du indstille temperaturen på badeværelset kl. 6.30, så det er behageligt varmt kl. 7.00. Når du så forlader huset kl. 8.30 sænker tebis temperaturen i hele huset til de energisparende 18 grader, for en grad sparer op til 6 procent energi.​

Seneste nyt​

​Installationseftersyn

​​Lige nu tilbyder vi at ​lave et grundigt tjek af din el-installation. ​Når vi er færdige ved du, om din installation er lovlig og sikker​ eller om el-sikkerheden i dit hjem skal forbedres.

​Ring nu, og vi laver en aftale.

Åbningstider

Man. til Tor. 7:00 - 16:00
Fre. 7:00 - 12:30

Motion er godt!

​​ion er som bekendt rigtig godt for mennesker, men udsagnet gælder også for HPFI- og HFI-afbrydere. En afbryder, der virker, kan nemlig i sidste instans redde dit liv, hvis der skulle opstå en fejl i dine elektriske apparater.

Grøn energi​

​​Spar på strøm​men​

Gode elvaner er den direkte vej til en lavere elregning og et renere miljø. Langt de fleste familier kan skære 10% af forbruget væk - uden at sænke comforten.

Normalt elforbrug​

I gennemsnit bruger en familie på 3 personer i hus fra 4.000 til 4.500 kWh om året, og i en lejlighed typisk fra 2.000 – 2.500 kWh om året. Forbruget er uden elvarme. Børn i familien får typisk forbruget til at stige med 500 – 1.000 kWh om året.​

Kontaktinformationer​

Aut. el-installatør Jens Nielsen ApS

CVR: 14729690

Postnummer, by & adresse

Brahesvej 9

5600 Faaborg

Medlem af: