Lyd​

Vellyd i hele huset uden klodsede højttalere og løse ledninger. Musik skaber stemning, og vi vil gerne have en god stemning i vores hjem. I hele hjemmet, også på badeværelset og på terrassen – steder, hvor det ikke er så praktisk at have et musikanlæg stående. Derfor kan man forsyne alle rum med forskellige signaler fra et centralt placeret lydsystem af høj kvalitet. Så man kan nøjes med at have et sæt højttalere i hvert rum, og de kan med fordel være indbygget i vægge eller loft.

Derved undgår man løse ledninger og opnår fuld frihed til at møblere rummene. Aut. El-Installatør Jens Nielsen ApS er din garanti for, at du får den rigtige løsning på lyden i din bolig.

Vellyd I hele huset uden klodsede højttalere og løse ledninger​​

Musik skaber stemning, og vi vil gerne have en god stemning i vores hjem. I hele hjemmet, også på badeværelset og på terrassen – steder, hvor det ikke er så praktisk at have et musikanlæg stående. Desuden er det dyrt at have så mange musikanlæg, og så er der alle de løse ledninger.

Men hvorfor have separate musikanlæg med egne afspillere, forstærkere og højttalere spredt ud omkring i huset, når man kan forsyne alle rum med forskellige signaler fra et centralt placeret lydsystem af høj kvalitet? Det er muligt med det dansk producerede JamoLink lydsystem.

Så kan man nøjes med at have et sæt højttalere i hvert rum, og de kan med fordel være indbygget i vægge eller loft. Derved undgår man løse ledninger og opnår fuld frihed til at møblere rummene. Især for småbørnsfamilier er det en ekstra tryghed at være fri for løse ledninger og højttalere, der kan vælte.

Ved nybyggeri eller omforandringer er det oplagt at tænke lyden ind i boligens faste installationer. Her er det endda muligt at få anlægget finansieret over realkreditten, netop fordi der er tale om en fast installation. En installation, der også giver boligen større værdi, hvis den på et tidspunkt skal sælges.

Også i eksisterende boliger vil det være muligt at installere custom lyd, og det vil være muligt at integrere eksisterende musikanlæg og højttalere i den ny løsning, fordi JamoLink er kompatibel med alle kendte fabrikater.

JamoLink er hjernen i systemet, centralen der styrer og fordeler de forskellige lydsignaler til netop de rum og de højttalere, du ønsker. Nyheder til køkkenet, filmmusik til stuens surround sound-højttalere og dine favorit-CD’er til terrassen.

JamoLink kan håndtere op til seks lydkilder, fx radio, CD og DVD-lydspor. Og den kan fordele dem til fire hovedzoner og fire underzoner i boligen. Ja ved at serieforbinde op til fire bokse, kan systemet fordele signaler til hele 16 hovedzoner og 16 underzoner. Systemet tillader endvidere, at man tilslutter lokale lydkilder i de enkelte rum, fx en PC eller en iPod. Så er de fleste af familiens behov vist opfyldt. Hele systemet kontrolleres let og enkelt med en fjernbetjening.​

Seneste nyt​

​Installationseftersyn

​​Lige nu tilbyder vi at ​lave et grundigt tjek af din el-installation. ​Når vi er færdige ved du, om din installation er lovlig og sikker​ eller om el-sikkerheden i dit hjem skal forbedres.

​Ring nu, og vi laver en aftale.

Åbningstider

Man. til Tor. 7:00 - 16:00
Fre. 7:00 - 12:30

Motion er godt!

​​ion er som bekendt rigtig godt for mennesker, men udsagnet gælder også for HPFI- og HFI-afbrydere. En afbryder, der virker, kan nemlig i sidste instans redde dit liv, hvis der skulle opstå en fejl i dine elektriske apparater.

Grøn energi​

​​Spar på strøm​men​

Gode elvaner er den direkte vej til en lavere elregning og et renere miljø. Langt de fleste familier kan skære 10% af forbruget væk - uden at sænke comforten.

Normalt elforbrug​

I gennemsnit bruger en familie på 3 personer i hus fra 4.000 til 4.500 kWh om året, og i en lejlighed typisk fra 2.000 – 2.500 kWh om året. Forbruget er uden elvarme. Børn i familien får typisk forbruget til at stige med 500 – 1.000 kWh om året.​

Kontaktinformationer​

Aut. el-installatør Jens Nielsen ApS

CVR: 14729690

Postnummer, by & adresse

Brahesvej 9

5600 Faaborg

Medlem af: