Lyd​

Vellyd i hele huset uden klodsede højttalere og løse ledninger. Musik skaber stemning, og vi vil gerne have en god stemning i vores hjem. I hele hjemmet, også på badeværelset og på terrassen – steder, hvor det ikke er så praktisk at have et musikanlæg stående. Derfor kan man forsyne alle rum med forskellige signaler fra et centralt placeret lydsystem af høj kvalitet. Så man kan nøjes med at have et sæt højttalere i hvert rum, og de kan med fordel være indbygget i vægge eller loft.

Derved undgår man løse ledninger og opnår fuld frihed til at møblere rummene. Aut. El-Installatør Jens Nielsen ApS er din garanti for, at du får den rigtige løsning på lyden i din bolig.

Vellyd I hele huset uden klodsede højttalere og løse ledninger​​

Musik skaber stemning, og vi vil gerne have en god stemning i vores hjem. I hele hjemmet, også på badeværelset og på terrassen – steder, hvor det ikke er så praktisk at have et musikanlæg stående. Desuden er det dyrt at have så mange musikanlæg, og så er der alle de løse ledninger.

Men hvorfor have separate musikanlæg med egne afspillere, forstærkere og højttalere spredt ud omkring i huset, når man kan forsyne alle rum med forskellige signaler fra et centralt placeret lydsystem af høj kvalitet? Det er muligt med det dansk producerede JamoLink lydsystem.

Så kan man nøjes med at have et sæt højttalere i hvert rum, og de kan med fordel være indbygget i vægge eller loft. Derved undgår man løse ledninger og opnår fuld frihed til at møblere rummene. Især for småbørnsfamilier er det en ekstra tryghed at være fri for løse ledninger og højttalere, der kan vælte.

Ved nybyggeri eller omforandringer er det oplagt at tænke lyden ind i boligens faste installationer. Her er det endda muligt at få anlægget finansieret over realkreditten, netop fordi der er tale om en fast installation. En installation, der også giver boligen større værdi, hvis den på et tidspunkt skal sælges.

Også i eksisterende boliger vil det være muligt at installere custom lyd, og det vil være muligt at integrere eksisterende musikanlæg og højttalere i den ny løsning, fordi JamoLink er kompatibel med alle kendte fabrikater.

JamoLink er hjernen i systemet, centralen der styrer og fordeler de forskellige lydsignaler til netop de rum og de højttalere, du ønsker. Nyheder til køkkenet, filmmusik til stuens surround sound-højttalere og dine favorit-CD’er til terrassen.

JamoLink kan håndtere op til seks lydkilder, fx radio, CD og DVD-lydspor. Og den kan fordele dem til fire hovedzoner og fire underzoner i boligen. Ja ved at serieforbinde op til fire bokse, kan systemet fordele signaler til hele 16 hovedzoner og 16 underzoner. Systemet tillader endvidere, at man tilslutter lokale lydkilder i de enkelte rum, fx en PC eller en iPod. Så er de fleste af familiens behov vist opfyldt. Hele systemet kontrolleres let og enkelt med en fjernbetjening.​

Interesseret i et UFORPLIGTENDE tilbud?

Hvis du ønsker et gratis tilbud, kan du udfylde nedenstående formular, og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvorfor vælge os?

Autoriserede elektrikere

Både private- og erhvervskunder

Garantiordning gennem Tekniq

Leveringsdygtige i løsninger

Sætter ærlighed og loyalitet højt

Adresse

​Aut. El-installatør Jens Nielsen ApS

Brahesvej 9

5600 Faaborg

CVR: 14729690

jens@jensnielsen-el.dk

Ring til os

Tlf:

62 61 91 53

​Vagttelefon:

70 23 00 03

Skriv til os

jens@jensnielsen-el.dk

​Åbningstider

Man. til Tor. 7:00 - 16:00

Fre. 7:00 - 12:30