Intiligent styring med zensehome​​

zensehome enheder​

zensehome er udviklet så alle nemt og enkelt kan styre og ændre funktionerne i boligen. Via din PC og den overskuelige grafiske brugerflade kan du hurtigt ændre din boligs setup.

Med sin decentrale intelligens består zensehome systemet kun af 3 primære enheder:

  • betjeningstryk
  • stikkontakt
  • lampeudtag

Det gør installationen hurtig og enkel. De gamle betjeningstryk, stikkontakter og lampeudtag erstattes blot med intelligente zensehome enheder hvorefter systemet er klar til brug. De enkelte enheder kan fungere selvstændigt, og kommunikation mellem enhederne sker via den eksisterende 230V kabling.​

​zensehome betjeningstryk - diskret og tidløst designet

zensehome betjeningstryk anvendes til at styre systemets lampeudtag og stikkontakter. Det har konfigurerbart lede- og indikatorlys og dets to taster kan, udover tænd/sluk funktion, sættes op til at udføre følgende handlinger

  • standard lysdæmp
  • langsom lysdæmp
  • "sluk alt"
  • gruppe kontrol
18

zensehome stikkontakt - med indbygget intelligens


zensehome stikkontakten er systemets schweitzerkniv. Betjeningstrykket på stikkontaktet tænder og slukker selvfølgelig for kontaktens udtag, men kan også kontrollere en hvilken som helst anden enhed i installationen.

Med indbygget microporcessor og strømmåler kan den envidere fungere som en intelligent strømspareskinne der f. eks. husker at slukke apparater der er i standby tilstand. Hermed opnår du en væsentlig reduktion i dit strømforbrug. Strømmålingerne gemmes selvfølgelig, og kan vises af PC-softwaren, så du får et detaljeret indblik i dit strømforbrug. Dette kan hjælpe dig til at identificere strømtyve og f. eks. få et konkret indblik i hvor meget strøm den gamle kummefryser bruger.

19

zensehome lampeudtag - komfort og kontrol

zensehome lampeudtag kan styres af systemets betjeningstryk (også trykket på stikkontakterne). Med indbygget lysdæmper, strømmåler og tidsstyret programmering er det en enhed med maksimal fleksibilitet og en mængde komfortmuligheder. Flere lampeudtag kan endvidere grupperes og således kontrolleres af et enkelt betjeningstryk.

20

Fordele ved zensehomehome

zensehome er løsningen uanset om du lægger vægt på komfort, sikkerhed eller elsparemuligheder!

Nogle eksempler på de mange features i systemet:​

21
22

Download brochure www.zensehome.dk og læs mere.​

Seneste nyt​

​Installationseftersyn

​​Lige nu tilbyder vi at ​lave et grundigt tjek af din el-installation. ​Når vi er færdige ved du, om din installation er lovlig og sikker​ eller om el-sikkerheden i dit hjem skal forbedres.

​Ring nu, og vi laver en aftale.

Åbningstider

Man. til Tor. 7:00 - 16:00
Fre. 7:00 - 12:30

Motion er godt!

​​ion er som bekendt rigtig godt for mennesker, men udsagnet gælder også for HPFI- og HFI-afbrydere. En afbryder, der virker, kan nemlig i sidste instans redde dit liv, hvis der skulle opstå en fejl i dine elektriske apparater.

Grøn energi​

​​Spar på strøm​men​

Gode elvaner er den direkte vej til en lavere elregning og et renere miljø. Langt de fleste familier kan skære 10% af forbruget væk - uden at sænke comforten.

Normalt elforbrug​

I gennemsnit bruger en familie på 3 personer i hus fra 4.000 til 4.500 kWh om året, og i en lejlighed typisk fra 2.000 – 2.500 kWh om året. Forbruget er uden elvarme. Børn i familien får typisk forbruget til at stige med 500 – 1.000 kWh om året.​

Kontaktinformationer​

Aut. el-installatør Jens Nielsen ApS

CVR: 14729690

Postnummer, by & adresse

Brahesvej 9

5600 Faaborg

Medlem af: